Pelet prodaja Beograd - radi kupovine peleta kontaktirajte nas putem sledeće stranice >>

   
     Pelet prodaja - 011/397-30-58
Tap To Call

Razlika u peletu   arrow

Razlika u peletu – jedno od najčešćih pitanja koje postavljaju sugrađani. Odgovor nije jednostavan i treba se raspitati kakav pelet se prodaje.


Kod nas u ponudi postoji pelet različitog kvaliteta, blago rečeno različitog (razlika u peletu). Ogromne su razlike u kvalitetu peleta na našem tržištu i sugrađani se često reše pazariti pelet lošeg kvaliteta (razlika u peletu).

Zašto sugrađani kupuju pelet lošeg kvaliteta?

Brz odgovor jeste da se nisu informisali u vezi kvaliteta peleta i kakva je razlika u peletu.

Detaljniji odgovor jeste da sugrađani opredeljuju za jeftiniji pelet i tada nastaje problem. Jeftiniji pelet nije uvek pelet dobrog kvaliteta, nažalost u većini slučajeva radi se o peletu lošeg nekad i užasnog kvaliteta (razlika u peletu).

Razlika u peletu

Pelet lošeg kvaliteta (razlika u peletu) pre svega nema sertifikat kvaliteta kao dokaz kvaliteta. Sem sertifikata, prisutna prašina u peletu govori da je pelet lošeg kvaliteta. Mala dužina peleta i ispucali pelet takođe govore da je pelet lošeg kvaliteta. Loš pelet se izrađuje od raznih odpadaka drveta, slame, trske pa čak i zemlju možete naći u lošem peletu.

U slučaju da ste kupili pelet i primetili ste da trošite previše peleta za zagrevanje nego ranije, radi se o peletu niske kalorične vrednosti (razlika u peletu).

Kvalitetan pelet čist pelet, dužine je oko 6mm, miriše na drvo i poseduje sertifikat (sertifikat kvaliteta peleta). Takođe, kvalitetan pelet se dostavlja u hermetički zatvorenim kesama, tako je zaštićen od vlage. Kvalitetan pelet poseduje visoku kaloričnu moć i daleko se manje troši za zagrevanje iste prostorije u odnosu na pelet lošeg kvaliteta.


Kako prepoznati kvalitetan pelet >> www.peletprodajabeograd.rs/kako-prepoznati-kvalitetan-pelet <<


Kako prepoznati nekvalitetan pelet >> www.peletprodajabeograd.rs/kako-prepoznati-nekvalitetan-pelet <<


 

Pratite nas!