Pelet prodaja Beograd - radi kupovine peleta kontaktirajte nas putem sledeće stranice >>

   
     Pelet prodaja - 011/397-30-58
Tap To Call

Potrošnja peleta   arrow

Potrošnja peleta zavisi od nekoliko faktora, najbitniji su kvalitet peleta, izolacija objekta koji se greje i vrsta kotla.


Potrošnja peleta zavisi od kvaliteta peleta koji se koristi. Naravno što je pelet kalorićniji, njegova iskorišćenost je veća a potrošnja manja. Potrošnja peleta takođe zavisi od izolacije objekta, da li objekat poseduje adekvatnu fasadnu izolaciju, kvalitet prozora i vrata(dihtovanje istih).

Potrošnja peleta raste ukoliko ne koristite kotao za pelet, već koristite kotao za drva koji je dorađen da može koristiti i pelet. Potrošnja peleta u ovom slučaju može da raste i do 30 procenata.


Pelet prodaja Beograd

Pelet prodaja Beograd


Kada uzmemo u obzir dosadašnje iskustvo, potrošnju peleta naših klijenata i specifikacije peći na pelet, dolazimo do informacija o potrošnji peleta u grejnoj sezoni.

Potrošnja peleta za objekat od 120 kvadrata izbosi 4000 – 5000 kg peleta po sezoni. Potrošnja peleta na dnevnom nivou iznosi 30kg za pomenutu kvadraturu. Moramo napomenuti da se potrošnja peleta može povisiti u slučaju da u objektu održavate temperaturu iznad 23 stepena.


Važno!

Iznad smo naveli prosečne vrednosti potrošnje peleta po sezoni ukoliko nisu svi uslovi idealni poput izolacije objekata. U slučaju idealnih uslova potrošnja peleta može da se smanji na oko 4000 kg po sezoni u zavisnosti od zadate temperature u objektu.


U ponudi imamo pelet vrhunskog kvaliteta i visoke kaloričnosti, više o peletu iz naše ponude >> peletprodajabeograd.rs/pelet-prodaja-beograd <<


Vaš pelet prodaja Beograd Tim

Pratite nas!